Evenementen- & Organisatiebureaus


actieve groepsuitjes.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Evenementen- & Organisatiebureaus
Adventure King outdoor activities
Adventure King outdoor activities
http://www.adventureking.nl/

Biesbosch Evenementen
Vanuit het biesbosch bezoekerscentrum staatsbosbeheer worden groepsarrangementen op maat georganiseerd: biesbosch evenementen. deze groepsarrangementen vinden plaats in nationaal park de biesbosch.
http://www.biesboschevenementen.nl/

Criminele teambuilding - Amsterdam
De gestolen rembrandt, criminele teambuilding in meeslepend amsterdam. the game company, speelse oplossingen voor serieuze marketingproblemen, o.a. bedrijfsuitjes en feestjes
http://www.degestolenrembrandt.nl/

De Wilgenweard – Nijverdal
De wilgenweard is de locatie voor uw bedrijfsfeest- uitje, vrijgezellenfeest, familiefeest, workshops, schoolkamp en trainingskamp. gelegen aan de flanken van de sallandse heuvelrug.
http://www.wilgenweard.nl/

Evenementenbureau SPEV – Noordwijk
Evenementenbureau spev bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, personeelsuitje, strand uitje, vergaderbreak, groepsuitje, evenement, incentive lapland, weekendje lapland, weekend lapland, motivatiereis
http://www.spev.nl/

Evenementenburo Vanderkruit
Evenementenburo Vanderkruit
http://www.vanderkruit.nl/

Expert in Actie
Wij organiseren wintersport reizen voor bedrijven naar het sauerland, met skiλn, snowboarden en skibocken en als alternatief hebben wij speedbuggyen en downhillsteppen, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten op het strand in hoek van holland, scheveningen, bloemendaal en ijmuiden evenementen strandevenementen actief, sportief, vliegeren
http://www.bedrijfsactiviteiten.nl/

Extream – Noord Brabant
Wij nemen voor u het complete traject, van a tot z uit handen. extream levert dan ook alleen maatwerk programma's, waarin uw wensen en ideeën centraal staan. persoonlijke aanpak en oog voor detail zijn daarbij onmisbaar. onze ervaring, flexibiliteit, creativiteit, kwaliteit en enthousiasme koppelen we aan dit traject wat zal leiden tot een doelgericht eindresultaat dat zal bijdragen aan een krachtige ondersteuning van uw bedrijfsproces voor uw personeel en uw relaties.
http://www.extream.nl/nl/extream.lp?pop=off

Forellenvijver Heioord
Gezellig een dagjeuit bij ons forellenvisvijvers met vissen op forel eventueel met barbecue, warm of koud buffet, wandelen, fietsen, terras
http://www.heioord.com/

GPS Adventure
Gps adventure - het uitje vol avontuur!
http://www.gpsadventure.nl/

Gebru Activities
Gebru Activities
http://www.gebru-activities.nl.nu/

Glope Events
Bedrijfsuitje personeelsuitje of vrijgezellenuitje, daar hebben wij super leuke lucht, land en water arrangementen voor: in de lucht bijvoorbeeld ballonvaren, vliegles, parachutespringen of rondvlucht dakota, op het land vliegeren op het strand, jeep of quad rijden in limburg, survival in de ardennen en op het water zeilen met een klipper of met een yacht op zee, brandingkano of raft te scheveningen en deze activiteiten en nog veel meer evenementen kunnen ook vaak individueel en als kado gegeven worden
http://www.glope.nl/

Height Specialists - Delft
Height specialists is sinds 1995 actief is in het vakkundig en veilig begeleiden buitensportactiviteiten
http://cms.heightspecialists.nl/

Heli Flights
Heli Flights
http://www.helikoptervluchten.nl/

Het FeestKantoor, evenementen & organisatiebureau,
Het feestkantoor kent twee takken: evenementen & muziek. voor elke gelegenheid bieden wij een breed scala aan creatieve en originele producten met uiteraard een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
http://www.feestkantoor.nl/

HollanD EvnenementeN GroeP
Bedrijfsuitjes en themafeesten en teambuilding of vrijgezellenfeesten of een afdelingsuitje, groepsuitje: alles op 1 locatie voor ieder wat wils!
http://www.hollandevenementengroep.nl/

JaTi GPS Routes
jati is de specialist voor recreatie met gps. we organiseren bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiefeesten, kinderfeestjes en gps events en -cursussen. daarnaast ontwikkelen we gps routes en geocaches, verkopen en verhuren gps ontvangers en adviseren anderen over het gebruik van gps. elk bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje, personeelsuitje, familieuitje, familiefeest, verjaardagsfeest en kinderfeest is leuk, leerzaam, onvergetelijk en betaalbaar.
http://www.jati.nl/

Jan Rotgans _ Waddenzee
Jan rotgans, uw gids en gastheer op het wad. vanuit den oever met de wr 130. genieten van een tocht over de waddenzee, wadlopen, vissen en zeehonden kijken.
http://www.sportvisserij.nl/

Leuke dag Weg
Een bedrijfssportdag is door sportief op stap zo geregeld. verschillende sportieve evenementen en outdoor activiteiten,…
http://www.leukedagweg.nl/sportiefopstap.nl/

Lion Air
Lion Air
http://www.lionair.nl/bedrijfsfeesten/

Nautische evenementen
A la carte cruises biedt een brede selectie van meezeilvakanties wereldwijd. zeilervaring is niet nodig. het aanbod omvat tevens diverse bestemmingen in noord-europa, de middellandse zee en verder weg, o.a martinique, kaap verdie, seychellen en antarctica. daarnaast kunt u schepen huren voor een dagtocht, weekend of langer in nederland of daarbuiten.
http://www.alacartecruises.nl/

Neverrest Experience
Are you ready for the game...? neverrest is an organisation which organizes teambuildingevents. multimediaevents full of suprises!
http://www.neverrest.net/

No Limit Outdoor BV
No Limit Outdoor BV
http://www.nolimitoutdoor.nl/

Paintball Planet – Wezep
Paintball planet: gespecialiseerd in het organiseren van paintball evenementen en compleet verzorgde sportdagen.
http://www.paintballplanet.nl/

Pelsers Target Events
Pelser target events voor al uw doeltreffende evenementen
http://www.pelserstargetevents.nl/

Polder Sport De Kwakel
Polder sport de kwakel doet al 14 jaar aan adventure in de polder. polder sport moet je zien, voelen en ruiken, na een dagje polderen weet je pas wat het 'poldergevoel' is.
http://www.poldersport.com/

Priveleges
Priveleges
http://www.priveleges.nl/

Pro Shipping – vis &
Kabeljauwvissen, makreelvissen en ankervissen: zomaar een greep uit het brede aanbod van pro shipping. wij vissen dagelijks met groepen van 1 t/m 47 personen. een unieke kans voor een bedrijfsuitstapje of vrijgezellenfeest. pro shipping levert diverse nautische diensten. kabeljaufischen, makrelefischen und ankerfischen: nur so ein teil aus das weite angebot von pro shipping. t„glich fischen wir mit gruppen von 1 bis 47 personen. ein einmalige chance f?r einem betriebsausflug oder junggesellenausflug. pro shipping verricht auch nautische arbeit.
http://www.proshipping.nl/

Recre Actief in de Polder
Recre-actief inde polder is een organisatie voor (outdoor)buitensportactiviteiten en aanverwante evenementen zoals bedrijfsfeesten. wij organiseren sportieve dagtochten (evenementen) voor groepen die op een andere, sportieve en gezellige manier bezig willen zijn, met uitdagende groepsopdrachten en leuke activiteiten, ver weg van de dagelijkse praktijk, in de vrije natuur.
http://www.r-i-p.nl/

Rocks N Rivers
Rocks N Rivers
http://www.rocks-n-rivers.nl/

Rotterdam Roots – Leuke dingen
Rotterdam Roots – Leuke dingen
http://www.rotterdamroots.nl/

Skate Center Eindhoven Rhinos
Skate Center Eindhoven Rhinos
http://www.skatecenter.nl/

Slipcursus bij Traffic Control -
Traffic control is uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie op het gebied van incentive dagen en publieksevenementen. onze activiteiten staan garant voor een leerzame en spectaculaire ervaring voor zowel individuele deelnemers als voor groepen. ons enthousiaste team zorgt ervoor dat u een goedgeorganiseerd en unieke dag beleeft.
http://www.trafficcontrol.nl/

SnowWorld – Landgraaf – Zoetermeer
SnowWorld – Landgraaf – Zoetermeer
http://www.snowworld.nl/

Team Actief
Team Actief
http://www.teamactief.eu/

Teambuilder – Almere
Teambuilder biedt diverse bedrijfsuitjes met activiteiten als: paintball, challengeparcours, teambuilding, boogschieten etc.
http://www.teambuilder.nl/

Treat
Treat is dι expert in het organiseren van een origineel bedrijfsuitje en team events in het bourgondische limburg. het schitterende limburgse heuvelland en de historische stad maastricht vormen het ideale decor voor een keur van sportieve, culturele en ludieke programma’s. bedrijfsuitje limburg.
http://www.treat.nl/

VVC Adventure
Van professionele slipcursus tot een ritje in een ferrari, hummer of porsche. van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje motorspektakel. bij vvc wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.
http://www.vvc-adventure.nl/

VaarEvents – bedrijfsarrangementen
Bent u op zoek naar het perfecte personeelsuitje, een ijzersterke teambuildingsdag of een relatiedag, waar uw klanten u nog regelmatig op aanspreken? vaarevents.nl heeft zich exclusief gespecialiseerd in zeilevenementen met skutsjes en zeilpramen.
http://www.vaarevents.nl/

Veluwe Events
Veluwe Events
http://www.veluwe-events.nl/

Venturix
Venturix is de gespecialiseerd in outdoor activiteiten. venturix verzorgt onder andere: bedrijfsuitjes, bedrijfstrainingen, familiy adventure, school werkweek, gezinsreizen, buitensport activiteiten.
http://www.venturix.nl/

Wetlands Safari
Wetlands Safari
http://www.wetlandssafari.nl/

YMCA Nautilus
YMCA Nautilus
http://www.nautilus.nl/nautilus/

Zandhappen.nl
Zandhappen van omnivents avontuurlijke uitjes voor vrijgezellenfeest, teamuitstapje of bedrijfsuitje.
http://www.zandhappen.nl/

Zeilvaart – Enkhuizen
Zeilvaart – Enkhuizen
http://www.zeilvaart.com/

EXito Events – Beekbergen
Exito beekbergen b.v. is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen en organiseren van zeer uiteenlopende sportieve (bedrijfs-)evenementen en outdoortrainingen, van klimmen en quadrijden tot licht sportief.
http://www.outdoor-arrangementen.nl/

Evenementen en organisatiebureau
Wij organiseren unieke activiteiten voor bedrijven, families, verenigingen en kleinere groepen.
http://www.aevention.nl/

Door Sandra i.s.m. startze.nl
Er staan 47 links op deze pagina.

Privacybeleid